1/7
Guru Investimentos screenshot 0
Guru Investimentos screenshot 1
Guru Investimentos screenshot 2
Guru Investimentos screenshot 3
Guru Investimentos screenshot 4
Guru Investimentos screenshot 5
Guru Investimentos screenshot 6
Guru Investimentos Icon

Guru Investimentos

Guru: Investimentos e Ações na Bovespa
Trustable Ranking IconПеревірений
1K+Завантаження
51MBРозмір
Android Version Icon7.0+
Версія Android
5.4.2(02-05-2024)Остання версія
-
(0 Відгуки)
Age ratingPEGI-3
ДеталіВідгукиВерсіїІнформація
1/7

Опис програми Guru Investimentos

Гей, ти! Прочитайте тут і зрозумійте, чому Guru Investimentos є ідеальною інвестиційною платформою для тих, хто не має часу чи грошей для інвестування, або для тих, хто вже інвестує, але не може щодня стежити за фондовим ринком.


Розумний гаманець прийшов. Після багатьох досліджень з нашими клієнтами (сьогодні їх більше 20 тисяч) ми виявили, що найбільший біль вони відчувають через незнання, куди інвестувати (через брак часу та знань) або нездатність проаналізувати весь фінансового ринку, щоб вибрати, у які з них інвестувати. акції, FII, BDR або ETF вкладіть свої важко зароблені гроші. Зрештою, якщо ви тут з нами, ви не є професійним інвестором.


Ви відповідаєте лише на кілька запитань, і наша технологія, заснована на експертних знаннях, створює портфель диверсифікованих інвестицій у бразильські акції, глобальні акції, американські акції, акції технологічних компаній, приватні фіксовані прибутки, державні фіксовані доходи та інші.


Усе автоматизовано та лише кількома клацаннями миші, щоб ви могли прийняти рішення та зосередитися на тому, що дійсно важливо, а саме на вас!


Це чи ні інвестиційне рішення вашого життя?!


Якщо вам потрібна допомога, ви можете розраховувати на нашу підтримку. Ви будете говорити не з роботами, а з фахівцями, які говорять вашою мовою, без економії.


Якщо ви все ще не переконані, подивіться, що ще ви можете знайти:


Інвестуйте на фондовій біржі (B3) самостійно, без посередництва, в акції, фонди нерухомості (FII), BDR, ETF (інвестиційні фонди, що торгуються на фондовій біржі).


Слідкуйте за головними новинами фінансового ринку та не пропустіть жодних змін у своєму інвестиційному портфелі, увімкнувши push-посилання.


Якщо вам подобаються фонди нерухомості (FII), у нашому портфоліо є найкраще відстеження дивідендів і доходів, яке ви знайдете на всьому інвестиційному ринку.


Що ви не знайдете (поки що)? Інвестиційні фонди, CDB (на короткий термін), CRA, CRI та інші, крім інвестицій зі змінним доходом.


Але якщо ви хочете робити інвестиції на фондовому ринку простим і автоматизованим способом, не витрачаючи час, Guru Investimentos — це ваше місце, а Carteira Inteligente — ваше рішення.


Ми навіть стягуємо доступну щомісячну плату, яка відповідає вашому бюджету, щоб забезпечити постійні оновлення та покращення вашого досвіду.


Коротко? Тут ви можете знайти:

автоматичне інвестування

диверсифіковане інвестування

розумне інвестування

довгострокові інвестиції

автоматизований інвестиційний портфель, щоб ви не витрачали час

проста та інтуїтивно зрозуміла інвестиційна платформа

гуманна допомога від таких людей, як ми

інвестиції без посередництва в акції, FII (фонди нерухомості), ETF (інвестиційні фонди, які торгуються на B3 і повторюють індекси, наприклад, ibov, Nasdaq, серед інших) і BDR

портфоліо, рекомендоване експертами

моніторинг дивідендів і доходів

моніторинг ваших інвестицій в інші брокерські фірми B3, такі як: XP, BTG, Warren, Genial Investimentos, Toro Investimentos, Empiricus, Ágora, Nuinvest, Nubank, Rico Investimentos)

моніторинг основних новин фінансового ринку


У нас довга історія. Ми вже були інвестиційним агрегатором (наприклад, Trademap, Kinvo, Gorila, Dividends та інші) із понад 700 тисячами завантажень, і, відколи ми розпочали свою подорож, пропонуючи інвестиції в акції, FII, BDR, ETF, інвестовано понад 140 мільйонів R$ нашими клієнтами на нашій інвестиційній платформі.


ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ:

При інвестуванні існує ризик втратити частину або всю інвестовану суму.Вартість фінансових активів може суттєво змінитися за короткий проміжок часу. Деякі транзакції можуть бути незворотними, навіть якщо вони є шахрайськими або випадковими. Швидкі зміни в законах або технічні проблеми можуть негативно вплинути на використання, передачу, обмін і вартість активів, особливо віртуальних валют. Гуру не дає інвестиційних рекомендацій.

Guru Investimentos – Версія 5.4.2

(02-05-2024)
Інші версії
Що новогоVocê quer investir melhor, mas está de saco cheio do mercado financeiro?Use a Carteira Inteligente da Guru Investimento! Em poucos minutos você descobre qual é a melhor opção para o seu perfil e começa a investir sem enrolação.Com a Carteira Inteligente você ganha tranquilidade com uma estratégia focada em longo prazo.Além disso, você define o valor e o investimento que é feito automaticamente, buscando o balanceamento ideal.Atualize o Guru App e descubra qual é a ideal para você.

Ще немає відгуків чи оцінок! Щоб залишити першим,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Гарна програма гарантованоЦей додаток було перевірено на віруси та інші шкідливі програми і він гарантовано не містить загроз.

Guru Investimentos - інформація про APK

Версія APK: 5.4.2ID пакета: vc.com.guruapp
Сумісність з Android: 7.0+ (Nougat)
Розробник:Guru: Investimentos e Ações na BovespaПолітика конфіденційності:https://guru-invest.github.io/privacy-appДозволи:20
Назва: Guru InvestimentosРозмір: 51 MBЗавантаження: 35Версія: : 5.4.2Дата випуску: 2024-05-02 00:59:08Мінімальний екран: SMALLПідтримуваний процесор:
ID пакета: vc.com.guruappSHA1 підпис : 2A:DD:E1:3B:71:76:A0:05:45:54:E6:C3:6F:BB:67:71:BA:A8:D8:E0Розробник (CN): AndroidОрганізація (O): Google Inc.Місцевість (L): Mountain ViewКраїна (C): USРегіон/місто (ST): California

Остання версія Guru Investimentos

5.4.2Trust Icon Versions
2/5/2024
35 завантаження41 MB Розмір

Інші версії

5.2.6Trust Icon Versions
14/2/2024
35 завантаження40.5 MB Розмір
5.2.4Trust Icon Versions
24/1/2024
35 завантаження25 MB Розмір
5.2.1Trust Icon Versions
17/1/2024
35 завантаження25 MB Розмір
5.1.9Trust Icon Versions
9/12/2023
35 завантаження25 MB Розмір
5.1.8Trust Icon Versions
23/11/2023
35 завантаження25 MB Розмір
5.1.7Trust Icon Versions
2/11/2023
35 завантаження25 MB Розмір
5.1.5Trust Icon Versions
10/10/2023
35 завантаження25 MB Розмір
5.1.4Trust Icon Versions
28/9/2023
35 завантаження25 MB Розмір
5.1.3Trust Icon Versions
19/9/2023
35 завантаження25 MB Розмір

Додатки в цій категорії

Вам також може сподобатися...